Суспільство

У Чернігові відзначили День Незалежності України (Фото)

Відзначення 29-ї річниці української Незалежності розпочалося в Чернігові з молебню за Україну в козацькій Катерининській церкві та урочистого покладання квітів до пам’ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України», а також до меморіальних стел загиблим учасникам АТО/ООС та Героям Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський спільно з відомими українцями привітав співгромадян з Днем Державного прапора (Відео)

Участь у них взяли керівники міста і області, представники патріотичних громадських організацій, у тому числі ветеранських,  військових частин української армії, релігійних громад і всі бажаючі чернігівці.

— Важким і тернистим був шлях до Незалежності, оплаченим дорогою ціною, великою кількістю жертв. І сьогодні Незалежність України – це головна перепона для російського агресора й запорука вільного розвитку держав і народів Європи. А для українців це нові можливості, шанс на щастя і мир,  змога дихати повітрям свободи та торжество прав людини. Ми незалежні, бо вільні духом! – звучало на урочистому мітингу на старовинному Валу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button