Суспільство

У Чернігові внесли зміни до низки автобусних маршрутів

У Чернігові знайшли можливість запровадити додаткові рейси автобусних маршрутів №21, №25 і №28 до окремих віддалених районів міста, аби люди могли дістатися до робочих місць і звідти додому.

Про це повідомляє Управління транспорту.

Таким чином, автобус №21 щоденно, за окремими рейсами о 6:28, 6:56, 18:20, 18:48, рухаючись із кінцевої зупинки «Півці», змінюватиме звичний маршрут, звертаючи з проспекту Миру на вул. Козацьку з подальшим рухом вулицями Громадська, Інструментальна та Литовська, повертаючись на проспект Миру в районі Обласної лікарні, та прямуватиме до зупинки «Автозавод».

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки «Артозавод» рейси автобуса №21 відбуватимуться о 8:23, 8:51, 20:15, 20:36.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видатки на ліквідацію воєнних дій та оборону: хто наповнює бюджет Чернігова (Відео)

Автобус №25 у робочі дні за окремим рейсом о 7:46 заїжджатиме до району Півці з подальшим рухом проходження вулицями Курсанта Єськова, Михалевича, проспектом Миру і далі за звичним маршрутом до зупинки «Завод Силікат»

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки «Завод Силікат» до району «Півці» рейси відбуватимуться о 11:58 та о 17:20.

Автобус №28 у робочі дні за окремим рейсом о 6:16, рухаючись від кінцевої зупинки «Залізничний вокзал», заїжджатиме на вул. Малиновська до зупинки «Лижна база» з подальшим рухом за звичним маршрутом до зупинки «Яцево».

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки «Яцево» із заїздом на зупинку «Лижна база» автобус їхатиме о 16:52.

Нагадуємо вам, що пасажирські перевезення в Чернігові наразі відновлюються після російської збройної агресії та її наслідків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button