Суспільство

У Чернігові вшанували пам’ять Андрія Шанського (Фото)

4 вересня в Чернігівській ЗСШФМП №12 відбувся патріотичний захід-реквієм пам’яті Андрія Шанського, капітана (посмертно – майора) Національної гвардії України, який поклав життя в російсько-українській війні за свободу та незалежність України. Про це повідомляє Людмила Житнікова‎ на сторінці «Єдина родина Чернігівщини» у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя за незалежність та суверенітет України (Фото)

На заході були присутні батьки Андрія – Микола Миколайович та Раїса Олександрівна, військові та почесна варта від Національної гвардії України, родини загиблих воїнів ГО «Єдина родина Чернігівщини», вчителі й учні школи.

Директор школи Гопаченко В.В. згадав про Андрія як учня школи, а батько, Микола Миколайович, – про молоді роки сина та його героїчний шлях. Заступник голови ГО та вчителька цієї школи Житнікова Л.В. звернулася до молоді та закликала їх бути патріотами своєї країни, такими, якими були випускники школи Андрій Шанський, Денис Чередніченко та Ігор Нешко.

Присутні вшанували Героя хвилиною мовчання, віршами та поклали квіти до меморіальної дошки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button