Суспільство

У Чернігові з’явився «Відкритий офіс» (Відео, Фото)

*Імідж

Унікальний майданчик для відкритого, щирого спілкування з громадою, обміну думок та публічних зустрічей відкрився у Чернігові. Мова йде про «Відкритий офіс» команди Петра Порошенка, який відкрився, сьогодні, 6 березня, у Чернігові по вулиці Чернишевського, 3.

6D94C1B5-53F3-4542-A6B5-3E576D9FF186

Участь у відкритті платформи комунікацій взяв народний депутат України Сергій Березенко. Народний обранець розповів чернігівцям про роботу «Відкритого офісу» і чому він підтримує кандидата у президенти України Петра Порошенка.

4792793D-1E2B-48DF-B35C-DA3B26FD875A

«Цей офіс буде працювати на період виборів. Сюди може прийти кожен і ознайомитися з програмою кандидата Порошенка, обмінятися думками, переглянути фільми про досягнення і перспективи нашої команди, отримати агітаційні матеріали. Розкажу також про те, чому я в команді Петра Порошенка і підтримую його. Я бачу зміни. Конкретні зміни – крок за кроком. Жоден із кандидатів, окрім Порошенка, не має плану дій на найближчі п’ять років. Петро Порошенко чітко знає, що робити далі і це правильний проєвропейський шлях», — зазначив Сергій Березенко.

529E9E36-2153-4A1D-B1BE-1747AAE2048B

Одна з найуспішніших реформ президента Петра Порошенка – це децентралізація.

«Децентралізація – це диво. В цьому вже всі громади переконалися. На місцях залишається 52 % коштів. А відтак за ці кошти вдається зробити багато колосальних проектів. Відчутні також позитивні зміни у медицині. Мова не лише про якість обслуговування та надання допомоги. Фінансове забезпечення лікарів суттєво збільшилося. І це системний напрямок. Ми рухаємося поступово, але впевнено йдемо до кардинальних змін», — зазначає Сергій Березенко.

9499E092-7203-4504-81B9-56C4B451C770

За словами обранця, нині дуже багато популістів, які обіцяють рай вже завтра. Утім, подібні закиди – це злочинна брехня перед людьми.

«Ми вже маємо разом з вами історію успіху. Але це початок. Ми рухаємося крок за кроком. Нині чимало популістів обливають брудом і спеціально запускають в медіа фейки. І найефективніший метод протидії цим ганебним методам – відкриті зустрічі з виборцями і щире спілкування. Тому сьогодні тут – в центрі міста і запускаємо «Відкритий офіс». Важливий момент – тут ніхто не буде роздавати матеріальних благ. Повторюю – це майданчик для спілкування, обміну думок і отримання інформації. Не слухайте провокаторів і розповсюджувачів неправдивої інформації. Ми працюємо виключно в рамках закону. Тому діємо спільно. Від нас з вами залежить майбутнє України», — зазначив Сергій Березенко.

Ще статті по темі

Back to top button