Суспільство

У Чернігові зафарбували «недекомунізований» надпис

Будівельниками 23 жовтня було збито надпис з поліклініки у Чернігові: Институт Физических Методов Лечения имени тов. ВОРОВСКОГО. Робітники провели ремонтні роботи і зафарбували це місце.

s22733840Як повідомлялося, відповідно до Закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» у Чернігові було перейменовано вулицю Воровського — на Хлібопекарську. Проте, залишився згаданий надпис на пам’ятці архітектури поч. ХХ ст. «Інститут фізичних методів лікування».

За ініціативою Українського інституту національної пам’яті проведено усі можливі дозвільні і експертні інстанції міста та області для демонтажу надпису про більшовика Воровського, який не мав ніякого відношення до цієї медичної установи.

92058858[1]

Джерело: Чернігівський формат

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Потому что идиоты создавать ничего не могут, а только ломать… Декоммунизация — основа для развала Украины! Так как именно коммунистами она и была создана, защищена и приобрела дополнительные территории…

Back to top button