Суспільство

У Чернігові затвердили графік подання гарячої води

Сьогодні, 2 березня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради проводить своє чергове засідання. У порядку денному, оприлюдненому на сайті муніципалітету, 15 питань.

Серед них питання «Про встановлення режиму надання послуги з централізованого постачання гарячої води населенню м. Чернігова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дозована вода: чернігівці про ночі без гарячого водопостачання

Відповідно до проекту рішення, послуга з централізованого постачання гарячої води буде доступна чернігівцям лише 18 годин на добу (з 06:00 до 24:00). Такий режим постачання гарячої води діятиме для споживачів ПАТ «Облтеплокомуненерго», Чернігівської ТЕЦ та ПП «Спеціальна енергетична компанія».

Міський голова Владислав Атрошенко назвав це питання технічним, оскільки фактично за таким графіком водопостачання ведеться й нині. Члени виконкому це питання підтримали одноголосно. Таке рішення діятиме протягом року з дня його прийняття.

Утім, ця ситуація, м’яко кажучи, дивна, адже якщо, на думку мера, графік водопостачання «фактично» і нині такий, тоді навіщо це питання обговорювати і голосувати на виконкомі. Насправді ситуація неоднозначна, адже відтепер люди, які працюють за ненормованим графіком, не зможуть помитися вночі.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. В таком случае,если у потребителя нет счетчика и он платит за круглосуточное предоставление услуги,должны уменьшить сумму платежа на 1/4.Я всё правильно понял?

  2. Такой режим постоянно и так же включая ржавую воду и температуру меньше 40*

Back to top button