Суспільство

Дозована вода: чернігівці про ночі без гарячого водопостачання

Уночі в Чернігові відключатимуть гарячу воду. Її не буде з 12-ї ночі й до 6-ї ранку. Таке рішення планують ухвалити 2 березня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Відповідно до проекту рішення, послуга з централізованого постачання гарячої води буде доступна чернігівцям лише 18 годин на добу. А ще є 15 діб на рік, коли проводять профілактично-ремонтні роботи, і гарячу воду відключають взагалі.

Тож ЧЕline вирішив запитати чернігівців, як вони ставляться до такої ініціативи.

Олексій ПисьменнийПисмений

У мене в будинку немає гарячої води від котелень, встановлена колонка.

Анна ЯкубецьАнна Якубець

Дуже погано ставлюсь до того, що вночі може не бути гарячої води. Якось звикла до того, що вода є завжди, хоч і вночі ледь тепла, і не треба дивитися на годинник, коли йти в душ. Сподіваюсь, що таку незручність не запровадять.

Вадим БалінськийВадим Балінський

Мені однаково, в мене колонка. А вночі треба спати, а не користуватися водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сіверяни у лютому не отримають платіжок за газ

Галина ЧорнаГалина Чорна

Якщо вода о 6:00 буде саме гаряча, а не ледве тепленька і не треба буде ще спускати по 30 хвилин, щоб вона була майже гаряча, то особисто я – не проти.

Але … Якщо зміниться графік моєї роботи і буде, наприклад, як у багатьох жителів нашого міста, які прокидаються о 2-й, о 3-й годині ночі, щоб зібратися на роботу, то тут, звісно ж, виникає одразу питання – чому я повинна буду страждати та приймати душ із тазика? Ми завжди справно платимо за комуналку, як і більшість людей у Чернігові, і комфортно повинно бути кожному з нас. Тому, напевно, я все-таки проти відключення гарячої води в нічний час.

Сергій Гривкогривко

Дуже погано! Гаряча вода повинна бути завжди! Як бути тим, хто працює в декілька змін, і людям із маленькими дітьми?

Андрій ХоружийАндрій Хоружий

Над тим, чи буде в Чернігові гаряча вода хоч вночі, хоч вдень, не замислююсь, бо живу я не в місті, а в селі. У мене бойлер, тож і цікавить мене тільки ціна за кіловат електроенергії!

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Я, например, встаю в 5 утра. Надо собраться на работу, принять душ. А если есть маленькие дети? Вода должна быть круглосуточно. И хотелось бы, чтобы была чистая, а не коричневая.

  2. такая ситуация с водой в Чернигове уже около 20 лет. Операторам теплопунктов даже ночных не оплачивают. В 22-00 они отключают бойлера и уходят домой до 6 -00. Почему только сегодня подняли этот вопрос ?

  3. Если бы те, кто придумал это отключение, собирались в 5 утра на работу, как и многие Черниговчане, то возможно что-то бы изменилось. Нынешние расценки и сервис никак не стыкуются.

  4. С такими тарифами как у нас вода должна быть круглосуточно. Ситуации бывают разные и режим работы тоже.

Back to top button