Суспільство

У Чернігові знайшлася зникла дівчинка

22 квітня близько четвертої дня на лінію «102» надійшла інформація про зникнення дитини. До поліції звернулася мама 12-річної дівчинки та повідомила, що її донька кілька годин не виходить на зв’язок. До заявниці негайно виїхав один з екіпажів патрульної поліції.

Поспілкувавшись із батьками, патрульні з’ясували, що напередодні мати насварила доньку, тому, можливо, саме це стало причиною того, що дівчинка зникла. Батьки надали поліцейським опис та прикмети доньки. За кілька хвилин на її пошук були зорієнтовані всі екіпажі патрульної поліції. Також до пошуків долучилися співробітники ювенальної превенції.

Приблизно через дві години неподалік міського пляжу один із патрульних екіпажів звернув увагу на двох дівчат, одна з яких була схожа на розшукувану. Патрульні одразу зупинилися, щоб поспілкуватися з ними. Практично від початку розмови стало зрозуміло, що це саме та дівчинка, яку розшукує поліція.
Патрульні одразу повідомили чергового офіцера та батьків.

Дитину доставили додому та передали батькам. Туди ж прибув і співробітник ювенальної поліції для встановлення всіх обставин події.
Патрульна поліція звертається до всіх батьків: будь ласка, приділяйте більше часу своїм дітям, саме ви можете знайти для них правильні слова. Бережіть найдорожче!

Ще статті по темі

Back to top button