Суспільство

У Чернігові зустрілися з учасниками Всеукраїнського руху «Твоя країна» (Фото)

У Туристичному інформаційному центрі Чернігова 10 січня відбулась зустріч з волонтерами Всеукраїнського руху «Твоя країна». До нашого міста завітали 12 представників цього молодіжного руху з різних куточків України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці на Красній площі водитимуть козу

Гості перебуватимуть у Чернігові три дні. Під час візиту вони відвідають цікаві екскурсії музеями, театральні вистави, фестиваль “Де коза ходить, там жито родить”, смакуватимуть сіверський борщ, тощо.

«Твоя Країна» – це некомерційний молодіжний мережевий рух, що полягає у кількаденних поїздках з насиченою програмою до обраного населеного пункту. Головні завдання проекту — сприяння розвитку в молодих людей лідерських навичок, активізація внутрішнього туризму та пізнання рідної країни, стимулювання робити щось значуще й суспільно корисне, активність та небайдужість.

«Сьогодні я бачу, що в наше місто Легенд приїздить молодь. Безмежно тішить той момент, що молодь хоче знайомитись з нашим містом. Загалом було подано 72 заявки. Тож ви — щасливчики, бо ви написали найкращі мотиваційні листи. Я сподіваюсь, що Чернігів наповнить вас емоціями, і ви поїдете з гарними враженнями. Зокрема, про те, що і маленькі міста насправді вміють дарувати великі враження», — з такими словами звернулась до учасників зустрічі Катерина Литвин,  заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button