Суспільство

У Чернігові звільнили вчительку через зірваний урок

До редакції ЧЕline звернулась вчителька образотворчого мистецтва школи №20 – Ірина Мальченко. Каже, що роками відчуває тиск із боку колег-педагогів і батьків учнів школи. Мовляв, колись не погодилась на спільне викладання і після цього в неї почали забирати години викладання, додаткову відпустку тощо.

Після цього вона у вільний час поїхала допомагати дітям Донбасу, батьки учнів школи назвали її сепаратисткою. Крім всього іншого, їй заважають працювати – забирають робоче місце, журнал тощо. Триває вся ця епопея роки. Останній епізод, за словами Ірини Мальченко, директорка школи Наталія Малець застосовувала відносно неї фізичну силу – заштовхувала до класу.

ЧЕline звернувся до директорки школи №20 Наталії Малець по коментар із цього приводу: «У мене немає конфлікту з цією вчителькою, в неї конфлікт із батьками учнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині вчителі судяться за урізані надбавки, а Чернігів терпить

Від учорашнього дня вона звільнена через зрив уроку. Вона прийшла не на свій урок, заважала іншій вчительці, котра його вела, зірвала урок», – сказала директорка.

Що стосується інформації про конфлікт, буцімто пані Малець її штовхала, директорка школи сказала, що такого не було і що є безліч свідків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button