Суспільство

У Другій міській лікарні облаштовують пандус

У внутрішньому дворі Другої міської лікарні розпочаті роботи з будівництва пандусу. Вікно, яке знаходиться на першому поверсі, буде демонтовано. Замість нього встановлять двері для виходу на ґанок, який також облаштують будівельники. З ґанку, під невеликим кутом, буде спускатись та виходити на пішохідну доріжку пандус. Будівництво пандусу дозволить маломобільним групам населення спокійно заїжджати на перший поверх Другої міської лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На двох вулицях Чернігова відремонтували тротуари (Фото)

За словами начальника Управління капітального будівництва В’ячеслава Почепа, облаштування пандусу входить у великий проєкт, який передбачає термомодернізацію всієї будівлі лікарні, зокрема, її утеплення, заміну вікон тощо.

«Загальна вартість робіт перевищує 140 мільйонів гривень і розбита на кілька черг. На даний момент, окрім зведення пандусу, у лікарні замінюють вікна, а також утеплюють частину медичного закладу. Назвати точну дату закінчення всіх робіт по термомодернізації лікарні складно, адже все буде залежати від можливостей міського бюджету у наступні роки», — розказав В’ячеслав Почеп.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button