Суспільство

У Городні чотири котельні обладнали генераторами

Уже чотири котельні Городні обладнані генераторами різної потужності.

Про це повідомляє міська рада.

Першою отримала генератор котельня «Облтеплокомуненерго» у військовому містечку. Генератор потужністю 40 кВт був придбаний за кошти міської ради та переданий «Облтеплокомуненерго» на зберігання з правом користування.

Ще один генератор, закуплений за кошти місцевого бюджету, передано котельні по вулиці Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові розваги на льоду: рейд водоймами Чернігова (Відео)

А два генератори громада отримала як гуманітарну допомогу від благодійних фондів. Один із них – вже знайомий городнянцям фонд «Право на захист», який постійно співпрацює з міською радою. Другий – від Агентства ООН у справах біженців (UNHCR). Ці генератори використовуватимуть для пунктів обігріву, облаштованих у місті.

«Генератори, передані котельням, нині встановлюють і налаштовують. Це потребує певного часу. Слід також розуміти, що робота котельні на генераторі дуже вартісна, тому їх використовуватимуть виключно для забезпечення мінімально необхідної температури в опалювальній системі.

Тож споживачам не варто очікувати на значне потепління в квартирах. Встановлення генераторів надає можливість забезпечити функціонування пунктів обігріву під час критичних ситуацій і зберегти систему централізованого опалення багатоповерхівок цілісною та працездатною в кризових умовах», – зазначають у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button