Суспільство

У Городні жителі вулиці 8-го Березня не дають згоди на перейменування їхньої вулиці

10 серпня на вулиці 8-го Березня в Городні біля магазину зібрався чималий гурт. Сюди на зустріч із місцевим населенням прийшли й депутати міської ради та представники Молодіжної ради. Такі збори на порядку денному мали питання про перейменування вулиць міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громади будуть із «шерифами»: на Чернігівщині відкрили поліцейську станцію (Відео)

14 липня на сесії Городнянської міської ради Валентина Найдьон від імені родичів загиблих в АТО та ООС звернулася до депутатів із пропозицією перейменувати одну з центральних вулиць міста на вулицю Захисників України. Оскільки на вулиці 8-го Березня живе родина захисника Дмитра Ротозія, який зник безвісти у вересні 2014 року під час розвідки в околицях Георгіївки, що на Луганщині, було запропоновано перейменувати саме цю вулицю. Але її мешканці такої ініціативи не сприйняли.

«А ви спитали в матері Героя, чи хоче вона цього? Хто цікавився нашою думкою? Навіщо нам зайві клопоти? Ви собі там надумали перейменовувати, а нам потім з усіма документами плутанина!» — лунало з натовпу.

У результаті було обрано лічильну комісію зборів, відбулось голосування. І в протоколі зборів кожен поставив свій підпис, засвідчуючи свою згоду чи незгоду з перейменуванням. А для тих мешканців вулиці, які не змогли за станом здоров’я чи з інших причин прийти на збори, буде проведено подвірний обхід для збору підписів.

Джерело: «Новини Городнянщини»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button