Суспільство

У Городні змагаються хокеїсти віком 50+

Найкращими зимовими розвагами в усі часи були і залишаються катання на лижах і ковзанах. Щоправда, минулої зими через аномально теплу погоду на Чернігівщині це зробити було майже неможливо. Між тим, цьогоріч сподівання на справжню зиму є.

Тож поки на вулиці морозно, в Городні вирішили не гаяти часу.

«Це вже п’ята зима, як у Городні є ковзанка. Але торік вона лише двічі працювала через погодні умови. А цьогоріч ми 8 грудня залили її, а 9 вже грали хокеїсти. Надалі все залежатиме від погодних умов, бо ковзанка в нас просто неба. Але будемо сподіватися на краще, бо в нас північний район, Семенівка хіба що північніше. То нам соромно не зробити ковзанку.

У нас ковзанка в коробці з бортами, все пофарбовано. Освітлення бажає кращого, але кататися можна. А для гри в хокей трошки не те освітлення», – розповів завідувач стадіоном м. Городня Володимир Пилипенко.

Ковзанка відкрита не лише для хокеїстів, а й для усіх охочих стати на ковзани дітей і дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми робимо все це для душі», – корюківський клуб «Перлина» відсвяткував четверту річницю (Фото)

«Торік закупили вживані ковзани різних розмірів близько 40 пар, то в кого немає своїх, можуть користуватися цими. Але поки немає людини, яка зайнялася б прокатом ковзанів. Та все одно, хто звертається з проханням про ковзани, не відмовляємо. Даємо безкоштовно», – зауважив завідувач стадіоном.

Цікава в Городні й хокейна команда.

«В основному складається із людей старшого віку, яким за 50, 60, 70 років. Осіб 12 набереться. Ці чоловіки ще пам’ятають, що таке хокей. Раніше в цю гру всі грали. Молоді цікаво. Наприклад, нинішнім футболістам, але вони не дуже вміють на ковзанах стояти, не те що грати. Але бажання в них є», – запевнив Володимир Пилипенко.

Традиційно городнянські хокеїсти проводять товариські зустрічі з командою зі Сновська.

«Ковзанка працює зранку і до вечора – допоки освітлення не вимкнуть у місті й на стадіоні о 23-й годині. Тож якщо лід дозволяє, то можна безкоштовно кататися», – сказав чоловік.

Вніс свої корективи і карантин. Є вимога, що без маски на стадіон заходити не можна, але водночас не варто забувати, що зимові розваги відбуваються на свіжому повітрі.

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button