Суспільство

У Городнянській ОТГ вирішують соціальні і земельні питання

*Актуально

Фракція «Наш край» у Городнянській міській раді продовжує послідовно працювати над вирішенням питань, що непокоять жителів громади. Про це повідомила секретар Городнянської міської ради Світлана Більська, обрана від політичної партії «Наш край».

За її словами, під час чергової сесії Городнянської міської ради депутати від «Нашого краю» підтримали низку актуальних для громади питань. Серед них – комплексна програма соціальної підтримки учасників АТО, учасників бойових дій та членів їхніх сімей. Зокрема, програма передбачає виділення щорічної матеріальної допомоги для учасників АТО і родин загиблих. Окремо передбачено можливість безкоштовного оздоровлення дітей учасників АТО за кошти міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові депутати підтримали випускника

«Також ми продовжуємо відстоювати питання передачі земель поза межами громади у власність ОТГ. Зараз це вирішується на державному рівні, а в громаді схвалили рішення впорядкувати відомості про невитребувані паї, власники яких померли або місцезнаходження яких невідоме. Відповідне доручення отримали старости сіл Городнянської ОТГ», – розповіла Світлана Більська.

Крім того, вона уточнила, що сесія міськради розглянула питання виділення матеріальної допомоги мешканцям громади, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button