Суспільство

У громаді на Чернігівщині відбувся благодійний концерт (Фото)

28 червня, перед будівлею Козелецького будинку культури, до Дня Конституції України відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.

У заході взяли участь артисти Козелецького будинку культури, зразковий хореографічний колектив «Антошка» Козелецького будинку культури (керівник Тетяна Куриленко), народний художній танцювальний колектив «Веселі черевички» Козелецького будинку творчості, дітей та юнацтва (керівник Тамара Романовська), зразковий танцювальний колектив «Територія Твого Танцю» (керівник і балетмейстер Ірина Баштан), вихованці Козелецької дитячої музичної школи, Народний аматорський хоровий колектив «Льоноцвіт», духовий оркестр Козелецького будинку культури (керівник Анатолій Іллюша), солісти Наталія Слюзолек. Про це повідомляють у Козелецькій селищній раді.

Всі присутні долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку ЗСУ. Впродовж концерту вдалося зібрати 5 тисяч гривень.

«Зібрані концерту кошти будуть перераховані на придбання приладу нічного бачення для нашого земляка з Козельця Сергія Самарського, що в складі однієї з бойових бригад боронить нашу землю від окупантів.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button