Суспільство

У Комарівській територіальній громаді запрацювала поліцейська станція

У селі Комарівка Ніжинського району відкрили поліцейську станцію. На відкритті поліцейської станції були присутні начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський, начальник Ніжинського районного відділу поліції Володимир Духно та сільський голова Віктор Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині друга поліцейська станція запрацювала у Лосинівській громаді

За підтримки місцевої влади поліцейську станцію забезпечили всіма необхідними меблями і оргтехнікою для комфортної роботи поліції.

«Відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки ефективній співпраці місцевої влади та поліції. Відтепер  Комарівська громада буде ще більш захищеною і безпечною. Поліцейський зможе оперативніше реагувати на звернення та повідомлення громадян, а жителі громади отримуватимуть кваліфіковану допомогу та відповіді на всі питання, які їх турбують», – відзначив Володимир Нідзельський.

Дільничний офіцер буде максимально наближений до потреб місцевих мешканців і найпершим реагуватиме на будь-які правопорушення і повідомлення громадян.

Поліцейська станція буде завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги. Це сприятиме налагодженню довірливих стосунків між мешканцями громади і поліцейськими.

Сектор комунікації поліції

Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button