Суспільство

У Коропській громаді на ярмарку зібрали гроші на ЗСУ (Фото)

Учора, 5 грудня, у Шабалинівській школі провели благодійний ярмарок і зібрали 22 тисячі гривень для підтримки наших Героїв

Ярмарок виявився багатолюдним – прийшли учні, їхні батьки, родичі, сусіди й просто небайдужі шабалинівці, а також жителі ближніх сіл. Про це повідомляють у Коропській селищній раді.
«Учні, батьки та вчителі продавали солодощі, випічку, прикраси ручної роботи, ялинкові іграшки, сувеніри, малюнки, вироби з лози, бісеру, дерева й багато чого іншого. Чого тільки не було на столах», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині діти проводять благодійний марафон 

– Емоції просто переповнюють, – ділиться в телефонній розмові директор школи Юлія Дубатовк. – Спершу ярмарок планувався як шкільний. Але коли в селі дізналися про нього, прийшло дуже і дуже багато людей. І гроші несуть ще й сьогодні (розмовляємо вранці 6 грудня)

За півтори години ярмаркування вдалося зібрати 21 тисячу 669 гривень. А разом із благодійними внесками, що надійшли вже після торгівлі, сума дорівнює 22 тисячам гривень.

Усі кошти будуть передані в місцевий фонд підтримки наших воїнів-земляків, якими опікується Алла Шаповал.

– Велика подяка всім, хто причетний до такої важливої і необхідної справи, – продовжує Юлія Володимирівна – Дякуємо за вашу працю та небайдужість, за активність, за нашу спільну мету, адже в єдності – сила! І в кожного єдина мрія, що гуртує українців, – Перемога і мир!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button