Суспільство

У Корюківці чоловік отримав смертельні травми на виробництві

Травмований робітник помер у Корюківській центральній районній лікарні, куди був доставлений після отримання тяжких травм на виробництві.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

11 червня до Корюківського відділення поліції надійшло повідомлення про смерть жителя райцентру, травмованого на місцевому підприємстві.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, прокурор та представник управління держпраці в Чернігівській області.

Правоохоронці встановили, що коли чоловік стояв біля завантажувача (кари), інша кара заднім ходом притиснула робітника до транспорту.

У результаті потерпілий отримав важкі травми та був доставлений до Корюківської центральної районної лікарні, де через кілька годин помер.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) — карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button