Суспільство

У Корюківці на березі Бречиці облаштовують зона відпочинку

Створення комфортної території для проведення дозвілля з облаштуванням найпопулярнішого місця відпочинку влітку є молодіжною ініціативою, що була підтримана Програмою DOBRE.

Уже наступного року місце, де молодь проводить різноманітні заходи, стане ще комфортнішим: за кошти Програми DOBRE закуплені лавки, шезлонги з пляжними парасольками, велопарковка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківка презентувала епохальний проект (Фото)

Міський бюджет фінансує роботи з встановлення закупленого обладнання, облаштування переходу до центральної зони ставків, де буде встановлена альтанка для відпочинку на природі.

Проєкт буде завершений до кінця цього року.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) — це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією «Глобал Ком’юнітіз» (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програму спрямовано на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залучення громадян до прийняття рішень і забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

Корюківська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button