У Корюківці на День міста з’їли більше як 300 літрів тушкованих гурків
Цієї суботи, 31 липня, в Корюківці відсвяткували День міста. Це вже 364-та річниця! Тож святкова програма була насиченою та цікавою для дорослих і дітей. Бо занять, конкурсів за інтересами і виступів на сцені було більше ніж достатньо. У святковий день ніхто не нудьгував.
За доброю традицією не обійшлося без смачного фестивалю «Гурок-Fest». До речі, місцеві кажуть, що така страва, як тушковані огірки, походить з їхнього району, тож тільки тим господиням, які знають секрет, під силу приготувати їх найсмачніше. І господині старалися на славу!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холі, «Гурок-фест» і розваги на будь-який смак: у Корюківці з розмахом відзначать День міста (Відео)
За словами Алли Кун, завідувачки сектору культури та культурно-масової роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради, приготували місцевого смаколика більше ніж 300 літрів.
Алла Іванівна також розповіла про головний секрет приготування цієї страви.
«Побільше м’яса та жиру, і, звісно, смачні хрусткі огірочки. Готувати краще у печі, та можна і в духовці», – зазначає завідувачка сектору культури та культурно-масової роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської.
Фото – Алла Кун
Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv