Суспільство (відео)

Холі, «Гурок-фест» і розваги на будь-який смак: у Корюківці з розмахом відзначать День міста (Відео)

Море смаколиків, музики та розваг. 31 липня в Корюківці відзначатимуть День міста. Організатори розповіли про насичену програму святкових заходів.

«О 12-й починається офіційна частина, потім – славнозвісний корюківський гастрофестиваль «Гурок-фест». Там усі охочі куштуватимуть тушковані огірки з м´ясом – це коронна страва корюківських господинь. В деякій мірі в її приготуванні буде задіяний наш мер»,- Володимир Онищук, директор молодіжного центру «КУБ» (м.Корюківка).

Скуштувати страву зможуть усі охочі. Організатори запевняють, що це абсолютно безкоштовно.

«На цій самій локації буде поєднання м´яса, багато музики в парку. На нашому майданчику молодь готує караоке, потім свято з використанням фарб холі»,- Володимир Онищук, директор молодіжного центру «КУБ» (м.Корюківка).

Увечері планується велика концертна програма. До Корюківки завітають гості з Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гончарівській громаді урочисто вижали й змолотили перший сніп цьогорічного врожаю (Фото)

«Співатиме кавер-гурт «Позитив бенд», так само виступатиме чернігівський рок-гурт «Желєзяка» і Артем Семенов – це фіналіст проєкту «Голос»,- Володимир Онищук, директор молодіжного центру «КУБ» (м.Корюківка).

Ще однією цікавинкою заходу є лотерея. Усі охочі зможуть придбати квиток. Розіграш відбуватиметься того ж дня о 19-й годині.

«Продаватимуть лотерейні квитки і потім розігруватимуть призи. Раніше це був телевізор величезний плазмовий, один рік був холодильник. А цього року це сюрприз, але це річ, яка точно знадобиться в господарстві. О 19-й годині буде розіграш»,- Володимир Онищук, директор молодіжного центру «КУБ» (м.Корюківка).

Чимало локацій передбачено для малечі. Зокрема діятиме дитяче містечко. Саме святкування завершиться дискотекою. Організатори кажуть, що на святі передбачено багато локацій для всіх вікових груп населення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button