Суспільство

У Корюківці в салоні краси в’яжуть шкарпетки для захисників України

Сьогодні, хто як може допомагає українським захисникам. Чимало жінок у Корюківці та інших населених пунктах нашого району почали плести теплі шкарпетки для військовослужбовців. Серед них і працівниці відомого в місті салону краси «Престиж».

Майстриня-перукарка Олена Дрозд із салону «Престиж» не вперше в’яже шкарпетки для українських воїнів. Почала цю справу ще після 2014 року. А нещодавно до їхнього салону звернулися місцеві волонтери та сказали, що хлопці на фронті дуже потребують такої «теплої» підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропській громаді продовжують збирати каштани на ЗСУ (Фото)

— Ми одразу відгукнулися, — каже Олена. — У кого були нитки — принесли до салону. Хтось вдома почав виплітати. Я особисто, тільки-но з’явиться вільна хвилина між обслуговуванням клієнтів, беру до рук спиці. Дізнавшись про таку нашу ініціативу, Корюківська міськрада виділила кошти на придбання ниток, приносять їх і небайдужі земляки.

Олена Дрозд разом із колегами, клієнтами та знайомими вже передали на фронт 15 пар вив’язаних із любов’ю теплих шкарпеток. І справу цю продовжують. Хто бажає долучитися (плести чи просто пожертвувати нитки), може приходити до салону на адресу: вул.Шевченка, 52.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button