Суспільство

У Лосинівській ОТГ працюватиме волонтер Корпусу миру США

*Актуально

У Лосинівській ОТГ на Ніжинщині за сприяння «Нашого краю» працюватиме волонтер Корпусу миру США. Про це повідомила депутат обласної ради від партії «Наш край» Ірина Грозенко.

За її словами, завдяки активісту Роману Шевчуну і спільним зусиллям команди однодумців вдалося вибороти перемогу у Програмі Корпусу миру США «Розвиток громад» і прийняти у Лосинівську громаду для підтримки й успішного розвитку волонтера Корпусу миру США Білла Олсена.

Корпус Миру

«Два роки Білл проживатиме у родині вчительки Ольги Опанасенко. Буде спілкуватися із жителями Лосинівки, вивчатиме проблемні питання та допомагатиме шукати шляхи їх вирішення. Спільно з ним будуть працювати члени нашої команди Оксана Махлай і Неля Шевчун», — розповіла Ірина Грозенко.

Вона зауважила, що вже спілкувалася із Біллом Олсеном і була приємно вражена, як він переймається реформою децентралізації в українських громадах. «Попереду – багато зустрічей і виконання низки завдань, що мають принести реальні зміни у розвиток громади», — підсумувала депутат облради від «Нашого краю».

 Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button