Суспільство

«У мене забирали телефон, щоб я не побачила вбивство чоловіка»: вдова чернігівського поліцейського розповіла про трагедію (Відео)

Вдова вбитого в Чернігові поліцейського Артура Єрохіна Вероніка подякувала всім за підтримку – моральну і фінансову, яку їй надавали знайомі й зовсім чужі люди. Вона зізналась, що її здивувало те, скільки українців були готові підтримати її та допомогти пережити трагедію.

Вероніка Єрохіна записала зворушливе відеозвернення, в якому поділилася своїми емоціями. Вона висловила щиру вдячність всім людям, які їй допомагали.

За її словами, пів Чернігова були готові тимчасово дати притулок дітям, а рідні намагалися відібрати в неї телефон, щоб вона не шукала в мережі деталі трагедії.

«Нереально повірити в те, що відбулося, але й нереально повірити в те, що навколо скільки хороших людей. Дуже вам дякую. Адже пів міста боли готові забрати наших діток. Усі переживали, де вони, пропонували доглянути за дітьми… Душа раділа, що є такі люди», – каже молода вдова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура перевірить правомірність дій чернігівських патрульних у ніч вбивства поліцейського

Вероніка розповіла, чому спершу не випускала з рук телефон. Вона зізналась, що ніколи не зможе подивитися відео, як вбивають її чоловіка.

«Телефон із рук не випускала. Мене сварили рідні, вони всі думали, що я намагаюся подивитися відео. Ні, ні, я ніколи його не подивлюсь. Ніколи не буду нічого вишукувати, нехай цим інші займаються, я ніколи не зможу цього зробити… А телефон тримала в руках, тому що на початку весь час чекала на його дзвінок. Я не вірила, в те, що сталося…» – поділилася Вероніка.

Нагадаємо, що напад на двох поліцейських трапився у мікрорайоні Масани в Чернігові 2 жовтня. Його скоїли четверо осіб. Унаслідок побиття загинув капітан поліції Артур Єрохін, а його колега, теж капітан, потрапив до лікарні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Обозреватель

Ще статті по темі

Back to top button