Суспільство

У Мені облаштовують мобільний молодіжний простір

У співпраці з Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) на базі Менського центру культур та дозвілля молоді створюється молодіжний простір. Нині тут отримали мультимедійне обладнання та іншу техніку, ще раніше – меблі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині з’явився «Простір можливостей» (Фото)

Новенький плазмовий телевізор, ноутбук, мультимедійний проєктор і екран, акустична система, два кондиціонери, фліпчарт, мікрохвильова піч, електрочайник – все це обладнання нині вже у центрі.

Мобільний молодіжний простір – це сучасно облаштований простір для мооді громади, де молоді люди зможуть якісно, безпечно, різноманітно та цікаво проводити свій вільний час. У рамках даного проєкту планується проведення пізнавальних, освітніх, розважальних заходів: тренінгів, семінарів, вечорів відпочинку. А також кіновечорів, літературних, музичних зустрічей, заходів патріотичного спрямування, вечорів настільних ігор.

Даний проєкт реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Менська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button