КультураСуспільство

У Мені універсальні жінки: забивають цвяхи, гострять ножі і знають все про рибалку

У Менській районній дитячій бібліотеці відбулась конкурсно-розважальна гра «Весняночка-паняночка». У дружньому сімейному колі зібрались сім прекрасних панянок, кожна зі своєю групою підтримки.

Учасниці довели, що вони справжні господині, мають неперевершені кулінарні здібності, креативне мислення, неординарний підхід до простих речей. Виконавши колискові пісні, показали себе ніжними та ласкавими матусями. Жінки переконали присутніх, що вони не є слабкою статтю, впевнено відповідаючи на запитання про риболовлю, футбол, техніку.

Вправними рухами вони з легкістю справились із чоловічими завданнями: докачати колесо, нагострити ножа, вкрутити саморіза, забити цвях тощо.

Добре мами зорієнтувались і в літературному просторі. Веселого настрою всім гостям додала театральна мініатюра «Дослідники жінок».

Вікторія Ємець провела для всіх присутніх провела майстер-клас з виготовлення весняного проліска. Діти із задоволенням переглянули лялькову виставу «Як курчатко маму шукало». Ще більше всіх згуртувало колективне чаювання.

Ще статті по темі

Back to top button