Суспільство

У Мені відбудували районний спорткомплекс, який хотіли закрити (Фото)

Районний спортивний комплекс, розташований на території стадіону «Колос» у Мені, готують до відкриття. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Менської  райдержадміністрації Валерій Щукін.

Він, зокрема, зазначив, що на початку 2017 року будівлю спорткомплексу взагалі хотіли закрити, адже комісія визнала її аварійною – на стінах були тріщини, а в стелі дірки.

«Ідею з відбудови приміщення спорткомплексу ми зареєстрували на конкурсі проектів ДФРР, і виграли. Щиро вдячний голові Менської районної ради Олександру Миснику, який наполегливо захищав проект по відбудові спортивного комплексу на засіданнях конкурсної комісії», – зазначає Валерій Щукін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці відкрили льодовий майданчик

Менше ніж за півроку в спорткомплексі були проведенні масштабні зовнішні та внутрішні ремонтні роботи, будівлю утеплили та пофарбували, вікна замінили, спортивну залу відремонтували, для зручності спортсменів облаштували туалетні та душові кімнати з новою сантехнікою. На реконструкцію будівлі витратили понад 2,5 млн грн – це кошти і районного бюджету, і фінансування з ДФРР.

Як повідомляє голова райдержадміністрації, ремонтні роботи практично завершені і навесні спорткомплекс урочисто відкриють. Тут тренуватимуться футболісти, спортсмени, які займаються вільною боротьбою та панкратіоном, а також будуть проводитися районні, всеукраїнські та міжнародні змагання.

Ще статті по темі

Back to top button