Суспільство

У Мені знищили новорічну фігурку дракона

Учора вночі в м. Мена на новорічній інсталяції вандали пошкодили голову дракона, а сьогодні її повністю знищили. Про це ЧЕЛАЙН розповів менський міський голова Геннадій Примаков.

«Ми подали вчора заяву до поліції. Чекаємо реакцію, поки що жодної інформації стосовно цього не маємо», – зазначив Геннадій Примаков, менський міський голова.

«Учора я написала публікацію в себе на сторінці у Фейсбук, що пошкодили голову дракона. А сьогодні вночі його зовсім зруйнували, залишилися лише ніжки. Спочатку ми побачили, що інших героїв, які там стоять, почали ламати. Опісля так само була зламана фігура дракона – символу цього року. Зараз ми звернулися до поліції, там стоять камери, хочемо дізнатися, хто ж це зробив. Минулого року в нас теж була подібна ситуація. На той час понищила фігури психічно хвора людина. Цього разу ще невідомо. Але якщо це дійсно факти вандалізму, то треба знайти ту людину, яка це зробила», – додає Світлана Шелудько, начальник відділу культури Менської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: чернігівка Юлія Тетеря випікає корисний хліб і мріє про власну пекарню

Новорічну інсталяцію встановили наприкінці минулого року завдяки відділу культури та місцевій художниці.

«Кожного року наша художниця Оксана Магомедова створює своїми руками, своїми силами всі декорації разом із працівниками культури, оскільки зараз не на часі витрачати кошти. Завжди витвори виходять такі, що піднімають настрій діткам, завжди біля них фотографуються. Ці фотозони завжди підвищують настрій не лише жителям міста, але й гостям. Дуже шкода, що їх почали нищити», – розповіла для ЧЕЛАЙН Світлана Шелудько, начальник відділу культури Менської міської ради.

Зруйновану новорічну локацію сьогодні прибрали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалась Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Back to top button