Суспільство

У Менській ОТГ депутати різних рівнів об’єднують зусилля

*Актуально

У Мені на Чернігівщині депутати й активісти політичної партії «Наш край» взяли участь у тренінгу та покращили свою обізнаність щодо партійної діяльності, ефективної взаємодії з виборцями. Навчання в рамках проекту «Школа партії» за підтримки Національного демократичного інституту (NDI) провів голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівській ОТГ виділили кошти на оздоровлення дітей

За його словами, політична сила приділяє належну увагу підвищенню кваліфікації членів партії і своїх активістів. Під час зустрічі понад 30 представників Менщини ознайомилися з особливостями налагодження контактів із виборцями, інформування про діяльність партії, роботи у міжвиборчий період, шляхами вирішення нагальних проблем життєдіяльності своєї громади.

35493966_792278597646679_291722760088977408_n

Також перед учасниками тренінгу виступили депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Сергій Нужняк і керівник фракції «Наш край» у Менській міській раді Валерій Кравцов. Сергій Нужняк наголосив, що для досягнення вагомого результату необхідно об’єднати зусилля депутатів усіх рівнів для вирішення нагальних проблем у громаді. Депутат наголосив, що він відкритий до співпраці і готовий реагувати на звернення із населених пунктів Менської ОТГ.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button