Суспільство

У міській раді розповіли, коли розбиратимуть ялинку на Красній площі

Як і завжди, новорічні свята промайнули блискавично. Та все ж сподіваємося, що більшість чернігівців усе-таки встигла наїстися олів’є та поводити хороводи довкола ялинки.

Нині час повертатися до звичного життя. А це означає, що новорічні атрибути – кульки, дощики, гірлянди треба ховати до наступного, 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екзотична хвоя і новорічні красуні за безцінь: на Чернігівщині процвітають «ялинкові базари», що не потребують реклами

Новорічні деревця виконали свою місію і мало не з перших днів нового року чернігівці почали виносити їх на смітники. Натомість на Красній площі міста святкова атмосфера, хоч і без снігу, та все ще зберігається. Як довго це ще триватиме, журналіст ЧЕline поцікавився в пресслужбі Чернігівської міської ради. Нам відповіли, що казкове містечко на Красній площі, як і торік, працюватиме місяць. Тобто із 19 грудня по 19 січня. До того ж, на 19 січня запланована концертна програма, яка й символізуватиме закриття роботи містечка. Після цього розпочнуть демонтаж ялинки та інших святкових атрибутів.

Щодо ковзанки, то, як і в 2019-му, вона функціонуватиме до кінця зими. Цьогоріч її навіть розташували в іншому місці, щоб вона не заважала проїзду автотранспорту. Проте нині на роботу ковзанки суттєво впливає плюсова погода надворі. Як буде надалі, побачимо.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button