Суспільство

У міськраді вирішили, на яких умовах у житлових будинках Чернігова встановлюватимуть поштомати

Учора, 16 грудня, на своєму засіданні виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив використання конструктивних елементів багатоквартирних будинків для розміщення автоматизованих поштових терміналів – поштоматів. Ідеться про багатоквартирні будинки, управителями яких визначені комунальні підприємства Чернігівської міської ради.

Орендна плата, яку буде сплачувати товариство з обмежувальною відповідальністю «Новобокс», встановлена в розмірі 100 гривень на місяць. Ці кошти є власністю співвласників багатоквартирних будинків та будуть спрямовуватися виключно на поточний/капітальний ремонт (заміну) спільного майна багатоквартирного будинку, якщо інше не встановлено договором управління або рішенням співвласників багатоквартирного будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди можна здати батарейки в Чернігові

Керівники ЖЕКів мають довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про намір розміщення поштоматів, шляхом опублікування відповідного оголошення на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради та в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема, на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, та запропонувати співвласникам багатоквартирних будинків у разі незгоди до 31 січня 2022 року повідомити управителів про відмову від розміщення поштоматів в письмовому вигляді та надати належним чином оформлене рішення співвласників.

При обговоренні цього рішення на засіданні виконкому чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що першочергова мета у даному питанні – не стільки прибуток, скільки покращення рівня комфорту та зручності обслуговування населення міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button