Суспільство

У місячник безпеки дорожнього руху в ДТП загинуло 12 чоловік

Правоохоронці, що відповідають за безпеку дорожнього руху, відзвітували перед громадськістю про проведені профілактичні заходи на Чернігівщині в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху.

15092016_3

Про це ЧEline повідомили у відділі безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

У брифінгу взяли участь керівник відділу Управління превентивної діяльності Андрій Вовк, заступник начальника Управління патрульної служби поліції в місті Чернігові Ігор Лисенко.

З 12 серпня по 12 вересня поточного року на території Чернігівської області сталося 63 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими в яких 12 осіб загинуло та 76 отримали травмування.

На підставі аналізу аварійності та тяжкості її наслідків організовано проведення відпрацювання районів та населених пунктів області. Працівники підрозділів превентивної діяльності в ході нагляду за дорожнім рухом за місяць виявили 1575 порушень Правил дорожнього руху України.

15092016_4

Відносно 204 водіїв складені протоколи за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За порушення правил обгону інспекторами поліції винесено 41 постанову.

Особливу увагу на початку вересня «вартові доріг» приділили дітям.

В рамках профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі» поліцейські провели в загальноосвітніх навчальних закладах уроки та виступи із тематики безпеки дорожнього руху.

Забезпечили охорону публічної безпеки і порядку, безпеки дорожнього руху поблизу загальноосвітніх навчальних закладів під час проведення свята «Дня знань».

Ще статті по темі

Back to top button