Суспільство

У наступному році у Ніжині реалізовуватимуть низку проєктів соціальної дії

У черговій хвилі проєктів соціальної дії в рамках співпраці ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді» та КЗ «Ніжинський міський молодіжний центр» ніжинці отримали підтвердження про надання грантової підтримки на реалізацію 4 проєктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові діє волонтерська програма БУР – «Будуємо Україну Разом»

«Art versus Covid-19» має на меті сприяти посиленню міжсекторальної  згуртованості в громаді Ніжина заради подолання негативних наслідків Covid-19  та покращення психологічного здоров’я населення міста та громади засобами арттерапевтичного впливу, що буде здійснюватися у межах низки заходів протягом  березня – травня 2021 р.

«Психологічне здоров’я для ніжинців» — проведення заходів психологічної підтримки ніжинців для подолання негативних аспектів  соціального дистанціювання внаслідок COVID-19 в січні-квітні 2021 р.

«BaBuCi (Building Big Cohesion)» — налагодження міжвікового діалогу, проведення спільного дозвілля, творчості та обміну  досвідом в рамках міжкультурної співпраці та розвитку соціальної згуртованості для молоді та людей поважного віку Ніжинської громади в ході проведення циклу заходів творчого  спрямування впродовж першого півріччя 2021 року.

«Ніжин_ЕКОдвіж» — має на меті підвищення рівня екологічної культури в громаді, прищеплення навичок життя в стилі «Zero Waste» шляхом розробки та впровадження комплексної інтегрованої освітньої програми з навчання 30 еко-менторів та еко-амбасадорів з числа учнівської, студентської молоді та освітян Ніжинської територіальної громади та проведення ними якнайменше по 1 заходу в своїх освітніх закладах протягом 1 півріччя 2021 року.

КЗ «Ніжинський міський молодіжний центр» 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button