Суспільство

У неділю офіційно відкриють пляжний сезон у Чернігові

Чернігів готується до відкриття пляжного сезону-2020. Офіційне відкриття купального сезону на міському пляжі «Золотий берег» відбудеться в неділю, 7 червня, о 12.00.

Щоб свято пройшло весело, драйвово та яскраво, управління культури та туризму спільно з  управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради підготували низку цікавих і різноманітних заходів. Для гостей міського пляжу виступатимуть танцювальні колективи, вокалісти та інші виконавці Міського Палацу культури ім.В.Радченка. Дітей розважатимуть аніматори. Також проходитимуть спортивні тренування, ігри з мініфутболу, баскетболу, тенісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міський пляж “Золотий берег” готують до початку купального сезону

Подробиці про підготовку до роботи цього інфраструктурного об’єкта та прийому відпочивальників розповів директор комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради Микола Гоголь у програмі «Вечірній Чернігів» на телеканалі «Новий Чернігів».

За його словами, на сьогодні на пляжі проводять активні роботи з відновлення інфраструктури, прибирання території, фарбування та ремонту конструкцій. Завозять матеріали, які необхідні для роботи пляжу на сезон. Підприємці готують до роботи фудзону. На жаль, погодні умови не дають змоги провести роботи з просіювання піску на березі. Вдалося лише провести поверхневу чистку від різного сміття, скла, каміння та інших речей. Додатково його завозити не будуть, він у хорошому стані і його достатньо.

Серед новинок цього сезону – нове та більш зручне огородження місця для купання малечі.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button