Суспільство

У Ніжині дітей підозрюють у катуванні тварин

Якось жителька Ніжина вийшла погодувати тварин-безхатьків, натомість у закривавленій клейонці побачила замотаних замучених кошенят з розбитими головами, а поряд у бур’яні жалібно нявчали ще декілька недобитих.

На тому страшні знахідки не скінчилися. Тривалий час покалічені бездомні тварини, а саме кошенята, траплялися ніжинцям все частіше. Жорстокі картини поставали і перед місцевою волонтеркою. Вона не раз виявляла на дитячих майданчиках мікрорайону понівечених котиків з дротом чи палицями у вухах.

Біля місць розправи над тваринами постійно помічають двох хлопців, учнів ЗОШ № 15. Кажуть, вони  обоє із неблагополучних сімей. Дехто стверджує, що хлопці навіть зізнавалися у знущаннях над тваринами, а на зауваження дорослих відповідають нецензурщиною. Місцева дітвора розповідає про своїх друзів не менш шокуючі історії, мовляв, вони часто крадуть речі, а ще скидають із даху щенят, або на колючу огорожу фабрики закидають котів.

У поліції кажуть, про випадки знущань та цих хуліганів знають, люди вже писали заяви, однак неповнолітній вік та відсутність прямої доказової бази не дозволяють правоохоронцям піти далі, ніж штраф у три сотні гривень для батьків.

Джерело: «Уездные новости»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Надо поступать с ними как они с животными..

  2. УРОДЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ИМ БЫ В УХО ПРОВОЛКИ ПОЗАСОВЫВАТЬ И НЕ ТОЛЬКО!!!!!!!!!!!!
    УБИЙЦЫ. И НОСИТ ЖЕ ТАКИХ ЗЕМЛЯ.

Back to top button