Суспільство

У Ніжині презентували проект облаштування прибережної зони відпочинку (Фото)

У Ніжині були презентовані попередні напрацювання по проекту з облаштування прибережної зони відпочинку. Проектування охоплює територію між Театральним та Університетським мостами.

Про це повідомляє «Ніжин інвестиційний».

Консультантами з планування громадських просторів було представлено попередній план зонування території, генеральний план території, схеми пішохідних транзитів та вуличного освітлення. Окрім того, на засіданні було обрано стилістику оформлення набережної, основні елементи з її реконструкції та пропозиції з висадки зелених насаджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ялівщині визначили межі

Згідно пропозицій зібраних від жителів міста територія буде охоплювати 8 основних просторів: транзитний, пішохідно-оздоровчий, тихого відпочинку, торгівельний, буферний та перспективного розвитку. Умовно територію можна поділити на 2 частини – активного дозвілля з доріжкою для бігу та скандинавської ходьби та транзитну територію, яка прилягає до території університету.

Фінальна версія проекту буде презентована у вигляді 3-D зображень згодом, після врахування сьогоднішніх зауважень. Окрім зазначеної вище документації, буде розроблений чіткий алгоритм з реалізації проекту на найближчі роки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button