Суспільство

У Ніжині «розквітне» дерево

У Ніжині стало доброю традицією напередодні Великодня прикрашати писанками по вул. Гоголівській квітучу абрикосу, якій дали назву «Дерево єднання». Започаткувала ініціативу ГО «Центр новітніх ініціатив та комунікації». Організатор заходу – управління культури і туризму Ніжинської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбуватиметься Великоднє свято в умовах карантину – коментар чернігівського священника

«Уже кілька років поспіль ніжинці прикрашають Великоднє дерево святковими писанками, крашанками, зробленими власними руками. У 2020 році ми зуміли разом зробити Великоднє дерево в онлайні. Упродовж двох тижнів гілочки заповнювалися вашими унікальними роботами, і на Великдень ми мали дерево, розквітчане писанками, – повідомляє Тетяна Бассак, начальник управління культури та туризму Ніжинської міської ради на своїй сторінці у фейсбук. – Цього року, з огляду на всі карантинні обмеження, ми повертаємося до «живого» прикрашання Великоднього дерева (на початку центральної алеї Всіхсвятського храму, зі сторони по вул. Гоголівської). Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до виготовлення писанок для нашого ніжинського Великоднього дерева».

Великоднє дерево розквітне 29 квітня.

Охочі долучитися можуть передати свої вироби представникам управління культури і туризму (пл. Івана Франка,1, каб. 81 (перший поверх), контактний телефон: 0963771108, Тетяна Бассак) або власноруч прикріпити на гілочку дерева свої роботи 29 квітня.

«Разом ми зможемо подарувати святковий настрій та відчуття весняного відновлення!» – наголошує Тетяна Бассак.

Джерело: nizhyn.city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button