Суспільство

У Ніжині стартувала «Літня школа» для освітян України

Захід, організований громадською організацією «Ініціатива в дії», в Ніжині відбувається вперше. Йог мета — активізувати інтелектуальні ресурси творчих вчителів, допомогти їм освоїти нові методи, прийоми і форми навчання та виховання, а також змістовно провести час, відпочити від буденності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителів хочуть зобов’язати проходити курси першої допомоги

«Буде цікаво. Тренери, фахівці з різних дисциплін проводитимуть тренінги, які чергуватимуться з арт-, спорт- і танц-терапією. Будуть квести й екскурсія містом. На третій день — пікнік», — розповіла координатор заходу Тетяна Бутурлим, співзасновник ГО «Ініціатива в дії», директор освітнього центру «Школа Успіху», директор Київського регіонального інституту Університет «Україна».

«Літня школа» розташується в приміщенні антикафе «Hey Bro». Участь у ній візьмуть вчителі з різних міст України, з-поміж яких Ніжин, Чернігів, Суми, Вінниця, Донецьк, Одеса, Конотоп.

«Загалом 52 учасники. Захід, який триватиме три дні, відбудеться завдяки спонсорам, які допомогли реалізувати таку прекрасну ідею», — резюмувала координаторка.

Ніжинська міська газета «Вісті»

Ще статті по темі

Back to top button