Суспільство

У Ніжині відкрили другий на всю область скейт-парк

У Ніжині 6 травня в рамках святкування Дня міста, в Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулося урочисте відкриття скейт-парку.

Цей скейт-парк стане не тільки осередком сучасної субкультури, а й простором для прихильників здорового способу життя. Це дворівневий цілісний об’єкт, що забезпечить екстремалів нашого міста постійною швидкістю для виконання трюків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травневе свято: в Ніжині відзначають День міста

«Сучасний скейт-парк – багаторічна мрія багатьох дітей, молодих людей і студентської молоді нашого міста. Ваше бажання виконано! Хочу подякувати всім, хто долучився до його втілення: будівельникам, комунальним службам, які працювали, щоб облаштувати територію, монтували освітлення та сам скейт-майданчик… На сьогодні це другий скейт-парк у Чернігівській області», – наголосив під час урочистостей ніжинський міський голова Олександр Кодола.

До реалізації проєкту долучився також відділ фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради. «Сьогодні грандіозна подія, на яку чекали. Від імені всього спортивного активу хочу подякувати за втілення мрії всім тим, хто доклав зусиль до її реалізації. Уже невдовзі ми проведемо перший у Ніжині чемпіонат зі скейтборду», – зазначив Павло Глушко, начальник відділу фізичної культури та спорту.

Джерело: nizhyn.city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button