Суспільство

У Ніжині встановили сенсорний інформаційний стенд

У межах реалізації проєкту «Чернігівське князівство від 1000-літньої історії до сучасної туристичної промоції» в найбільших туристичних місцях Чернігівської області встановлюють сенсорні інформаційні кіоски. Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

«8 червня такий кіоск встановлений на початку вулиці Гоголя. Пристрій підключений до загальної мережі та допоможе містянам і гостям міста ознайомитися в онлайн-режимі з пам’ятками архітектури та визначними місцями не лише Ніжина, а й усієї Чернігівщини.

Зараз інформаційний сенсорний кіоск працює в тестовому режимі. Пристрій забезпечений сучасним програмним забезпеченням і комунікаційною системою для осіб з інвалідністю.

Варто зазначити, що в кіоск вмонтована камера, що дасть змогу фіксувати нецільове використання пристрою з метою пошкодження дороговартісного обладнання.

Вартість кіоску – 199 110,90, кошти виділені з державного бюджету за підтримки Європейського Союзу в межах Угоди про фінансування підтримки секторальної політики», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button