Суспільство

У Ніжинському університеті відбулася посвята першокурсників у студенти (Фото)

7 вересня відбулися урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Новоспечені студенти факультетів та інституту вривалися в новий етап свого життя під легендарні пісні рок-гурту «Queen». Своєю яскравою появою і присягою вони засвідчили, що гідні звання студентів Ніжинського державного університету. Зазначимо, що за дні підготовки вони встигли неабияк потоваришувати та стали однією великою та дружньою сім’єю. Про це повідомляють у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

Долучилися до посвяти також члени творчого об’єднання «На Стилі», які вразили всіх своїм магічним танцем, у якому переплелися мотиви з фільмів про Гаррі Поттера та Мадагаскар. Вони передали деканам та директору інституту філософські камені, які ті вручили першокурсникам, побажавши їм плідної наукової роботи та насиченого студентського життя.

З урочистим словом виступив і ректор Ніжинського державного університету Олександр Самойленко. Він зазначив, що цьогоріч до університету вступили справжні легенди, які вже долучилися до творення історії Гоголівського вишу.

Насамкінець студентський ансамбль пісні і танцю «Камея» справив неабияке враження на всіх присутніх своїм неймовірним виконанням композиції «Вільні люди».

Традиційним завершенням вечора став легендарний трек «Добрий ранок, Україно», під який всі танцювали й міцно обіймалися.

Урочисту посвяту організували відділ виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції, Профком студентів та творче об’єднання «НА СТИЛІ».

Ще статті по темі

Back to top button