Суспільство

Чернігівці подали петицію щоб змусити «тролейбусників» працювати

«Відмінником» транспортної реформи в Чернігові стало тролейбусне управління. Дійшло до того, що чернігівці вже пишуть петицію для того, щоб міська рада змусила їх працювати.

2017-12-10_181226

«Тролейбусники» мають єдиний автобусний маршрут (до цього їх було два, один з яких вони благополучно «злили») №39, який курсує від вулиці Старобілоуська по Чорновола (Войкова) через центр і Рокосовського на Олександрівку. І з цим єдиним автобусним маршрутом в керівника ЧТУ Дмитра Лавренюка і його команди постійні проблеми – регулярний «нерегулярний графік» або взагалі відсутність автобусу на рейсі стало нормою для комунальних автобусних перевезень по місту. Причини, того чому не можуть нормально працювати, чиновники навчились називати професійно. А от менеджерська ідея для організації нормальної роботи в них тільки одна – «дайте грошей».

Управління транспорту на звернення реагує стандартно – «все нормально, графік дотримується, маршрутки курсують», але таке курсування вже змушує містян бити на сполох.

До речі, професіонали з цього управління регулярно отримують багатомільйонні дотації. Окрім того отримали валютний кредит на закупівлю нових тролейбусів.

Не обходяться в ЧТУ і без креативу: не так давно хотіли обмежити безкоштовний проїзд для пенсіонерів.

Проте з такими ідеями і організацією роботи містяни скоро можуть засипати раду петиціями взагалі заборонити ЧТУ обслуговувати будь-який маршрут в Чернігові.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. атрошка везде в комунальных предприятиях без всяких конкуров ставит «людей», а Лавренюк между сиверянкой-лависом и транспортом, вааще далек, так же как и другие руководители комуны-бизнес есть бизнес.

Back to top button