Суспільство

У Носівській громаді працюють над створенням Центру адмінпослуг

У Носівській громаді, очолюваній представником «Нашого краю» Володимиром Ігнатченком, розпочали роботу над створенням Центру надання адміністративних послуг. Реалізувати цей намір керівництво ОТГ має за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що впроваджує напрям із покращення якості надання адміністративних послуг для населення.

«Наша громада, подавши заявку у другий раунд відбору стосовно створення на території Носівської ОТГ Центру надання адміністративних послуг, успішно його пройшла. Вже липні наступного року цей заклад має розпочати свою роботу», – поділився Володимир Ігнатченко. Він наголосив, що підготовчі роботи вже тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада Кіптів отримуватиме майже 100 адмінпослуг

Планується, що майбутній ЦНАП у Носівській ОТГ буде розташований в адміністративній будівлі Носівської міськради. Це приміщення буде модернізовано, також поліпшать його доступність для людей з особливими потребами.

Загалом Програма «U-LEAD з Європою» передбачає інституційну підтримку ЦНАП: налагодження його функціонування, навчання персоналу, інформування та залучення мешканців. Ідеться також про матеріальну підтримку: забезпечення меблями, офісною технікою, програмним забезпеченням, розробка нового дизайну/зонування ЦНАП; а також спеціальні види допомоги.

46167473_267442107301725_8489584364756140032_n

Бюджет напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» у 2016–2020 рр. становить майже 30 млн євро. Фаза впровадження триватиме до 2020 року і передбачає підтримку створення та модернізації до 600 ЦНАП в українських громадах, включно зі створенням інформаційно-комунікаційної інфраструктури ЦНАП, задля надання якісних і доступних адмінпослуг для населення.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button