Суспільство

У Носівській лікарні – новий очільник

Для міської ради медицина – одна з пріоритетних галузей завжди була і залишається в сенсі забезпечення та підтримки. Власне, так було раніше, а особливо зараз, у період воєнного стану. Адже розуміємо, що хоч би які реформи відбувалися, люди в місті та селах громади мають одержувати якісні медичні послуги, які готові надавати в нашій міській лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Носівської міської ради.

Для цього робиться все залежне від влади, аби наповнювати заклад технічним, діагностичним, іншим сучасним обладнанням, створити належні умови праці для медиків, комфортні умови для пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Музика очолив Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Очолювати медичний заклад – завжди непросто, адже це передусім соціально значущий заклад, куди люди звертаються зі своїми хворобами та болем, розраховуючи на допомогу лікарів. До того ж коли це випадає у період реформування галузі загалом.

Представляючи Катерину Ландар – нового керівника міської лікарні колективу – заступник міського голови Вікторія Вершняк подякувала за роботу попередньому керівнику, відзначивши, що Руслан Валентинович, перебуваючи на посаді генерального директора, максимум зусиль докладав і у своєму фаховому медичному профілю – хірургії та УЗ-діагностиці. І його прагнення приділяти весь свій робочий і позаробочий час саме справі свого життя – медичній практиці – було враховано засновником лікарні.

Натомість новий керівник Катерина Ландар висловила надію на тісну співпрацю з колегами, побажавши легкого старту в новому році для всього колективу КНП «Носівська міська лікарня імені Ф.Я. Приймака», якому випало працювати в нових умовах реформ і змін, анонсованих МОЗ уже з 2024 року.

Підготовча робота вестиметься вже зараз, а отже, посада генерального директора потребуватиме серйозної роботи та управлінських рішень. Руслан Шульга очолював медзаклад шість років, пройшовши непростий шлях викликів для галузі та закладу.

Сьогодні, передаючи управлінське кермо новому генеральному директору, він подякував колективу за підтримку та побажав новому генеральному директору Катерині Ландар успіхів у роботі задля збереження та розвитку закладу.

Ще статті по темі

Back to top button