Суспільство

На дорогах Чернігівщини триває ямковий ремонт

На Чернігівщині проводяться окремі роботи для покращення проїзду. Основний обсяг дорожники зробили навесні та влітку — ліквідували понад 460 тисяч квадратних метрів ямковості, що навіть більше, ніж за весь сезон 2021 року. Зараз, восени проводяться точкові ремонти та покоси узбіччя. На днях працювали зі струменевими машинами.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

Від часу деокупації області, з квітня дорожнє господарство активно працює, аби відновити втрачені через війну автомобільні сполучення. Станом на вересень на Чернігівщині пустили рух транспорту на 18 локаціях, де були зруйновані мости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині на вулиці Гоголя почали висаджувати клени

Усього через повномасштабне вторгнення рашистів в області постраждало 27 штучних споруд та пошкоджені 680 км державних доріг.

Нагадуємо, через бойові дії Чернігівська область є однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами. Наразі сапери вилучили на території Чернігівщини понад 46 тисяч небезпечних знахідок. Поступово фахівці проводять роботи з обстеження та розмінування, у тому числі території дорожнього господарства. На окремих локаціях вже були вилучені нерозірвані снаряди від боєприпасів та залишені окупантами міни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button