Суспільство

У новостворених ОТГ Чернігівщини пройшли перші засідання сесій місцевих рад

*Актуально

У новостворених ОТГ Чернігівщини минулого тижня пройшли перші засідання сесій місцевих рад. Зокрема, на перші сесії зібралися депутати Добрянської селищної і Талалаївської сільської рад.

За словами голови виконкому Чернігівської обласної організації партії Юрія Музики, на перших засіданнях традиційно голови виборчих комісій оголосили результати перших виборів у громадах, що відбулися 22 грудня 2020 року, обрані голови громад і депутати склали присягу.

«У Добрянській селищній і Талалаївській сільській радах створено фракції «Нашого краю» та обрано секретарів місцевих рад. В обох громадах ці посади посіли представниці «Нашого краю», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динаміка реєстрації підприємців торік знизилася, – депутат Чернігівської міськради

Зокрема секретарем Добрянської селищної ради обрано Світлану Бицько, а секретарем Талалаївської сільської ради стала Любов Хомич. У Добрянській селищній раді до фракції «Наш край» увійшли 7 депутатів, у Талалаївській сільській раді – 8 депутатів. Голова Талалаївської ОТГ Сергій Гусєв також переміг за підтримки цієї політичної сили.

«За підсумками останніх місцевих виборів «Наш край» належить до лідерів підтримки жителями Чернігівщини. Упевнений, що депутати від нашої політичної сили ефективно працюватимуть, адже «Наш край» висуває кандидатами у депутатів людей, які мають професійний і життєвий досвід, готові активно діяти задля поліпшення життя у своїх громадах», – наголосив Юрій Музика.

У засіданні першої сесії Талалаївської ОТГ взяли участь голова виконкому обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика і депутатка Чернігівської обласної ради від «Нашого краю», керівниця регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад Ірина Грозенко. Вони висловили упевненість, що депутати «Нашого краю» ефективно працюватимуть над вирішенням проблемних питань громади та представлятимуть у своїй діяльності інтереси місцевих жителів.

Як повідомлялося раніше, 22 грудня у 5 ОТГ Чернігівщини пройшли перші місцеві вибори. У Талалаївській і Добрянській ОТГ «Наш край» отримав упевнену підтримку місцевих жителів, випередивши, за результатами голосування, інші політичні сили.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button