Суспільство

У підземку біля «України» не пускатимуть людей

Будівельників, які в підземці біля готелю «Україна» намагаються сховати прорахунки своїх колег і слизьку плитку біля входів-виходів покривають спеціальною фарбою, дістали чернігівці, які ігнорують попередження про заборону ходу та намагаються залишити свій слід на щойно нанесеній фарбі.

Не реагують і на встановлену біля пофарбованих місць огорожу. Цю проблему на нараді міського голови з проектантами озвучив начальник управління капітального будівництва Вячеслав Почеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підземка біля «України» знову паралізує автомобільний рух у центрі

Він, зокрема попросив, щоб на дії неслухняних містян звернула увага «Муніципальна варта». Міський голова Владислав Атрошенко додав, що людей, які псують майно міста, треба лупцювати.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Лупцювати це «дуже законно», однак зіпсоване майно це не виправить. Але якщо так, то і мера треба лупцювати (при чому всією громадою) кожен раз за будь-який прорахунок його самого та його підданих. От тоді і буде справедливість.

    1. А взагалі вже два тижні ходжу через ту підземку і в ній крім коряво встановленої огорожі жодних попереджувальних знаків не видно було. Так само не спостерігалися і люди які б при мені лізли через ту огорожу.

  2. «треба лупцювати» это уже с девяностых, мэр вспомнил свою бурную деятельность в эти годы и решил ее применить в нынешнее время…гуманист блин, а если сам получит фейсом об тейбол во смеху будет…за свои косяки тоже ответку держать нужно, а не защищаю то быдло которое гадит и трощит то что сделано, но и так в тупую воровать наши бабки тоже нельзя.

Back to top button