Суспільство

У Прилуках поліцейські розшукали та повернули додому зниклу пенсіонерку

Завдяки злагодженим діям низки підрозділів поліції Прилуччини правоохоронці встановили місцезнаходження 86-річної місцевої мешканки, яка загубилася у місті. Втомлену жінку поліцейські відшукали на залізничному вокзалі в місті Прилуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські розшукали 6-річну дівчинку з Ніжина, яка зникла 9 січня

По допомогу поліції в пошуках пенсіонерки звернулися її рідні. Вони розповіли, що напередодні літня жінка вийшла з дому і зникла. Спочатку родичі намагались знайти пенсіонерку самотужки, та всі зусилля були марними. Тож сьогодні зранку вони вирішили звернутися до поліції.

Родичі описали зовнішність та одяг зниклої. Також вони повідомили, що 86-річна жінка має проблеми з пам’яттю та невпевнено орієнтується у просторі.

На пошуки пенсіонерки був зорієнтований весь особовий склад Прилуцького районного відділу поліції. Прочісуючи вулиці міста і всі людні місця, поліцейські помітили розшукувану на залізничному вокзалі. Вона була втомлена та розгублена. Стан здоров’я жінки, враховуючи її поважний вік, був задовільний.

Правоохоронці запросили пенсіонерку до салону службового авто та доставили її в коло родини. Родичі бабусі щиро дякували правоохоронцям за оперативне реагування та успішний розшук зниклої.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button