Суспільство

У Прилуках жінок навчатимуть підприємництву, лідерству, та як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації

Жінок з Чернігівської області запрошують на  навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність»  — серію освітніх тренінгів, що відбуватимуться з 6 по 8 грудня 2023 року у місті Прилуки.

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» для жінок — це серія навчальних тренінгів для самореалізації та самодопомоги жінкам Чернігівської області, спрямованих на подолання наслідків війни. Підтримати тих, хто хоче налагодити своє життя в умовах війни, розвиватися, залучати фінансування на реалізацію своїх ідей, тим самим економічно зростати та мати змогу допомагати своїй родині та іншим. Навчити жінок запобігати та захищатися від будь-яких проявів насильства чи експлуатації, надати техніки самодопомоги, практичні поради та рекомендації як протидіяти домашньому та гендерно зумовленому насильству,  та як не стати потерпілими.
Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» є безоплатним, та відбувається у межах реалізації проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

До участі запрошуються:
—  жінки,  які сьогодні проживають у громадах Чернігівської області;
— жінки, які хочуть відкрити власну справу чи залучити нові ресурси на розвиток наявного бізнесу;
—  жінки, які хочуть самореалізації та розвитку своїх лідерських якостей;
— жінки, які постраждали від домашнього насильства, гендерно зумовленого насильства, сексуальної експлуатації чи торгівлі людьми;
— жінки, які хочуть навчитися запобігати будь-яким проявам насильства у своєму житті, особливо в умовах війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський медцентр сучасної онкології відбудували за гроші UNITED24

Навчання відбуватиметься у форматі офлайн 06 — 08 грудня 2023 року у місті Прилуки, Чернігівської області та включає три тематичних блоки: 

  •  06 грудня — тренінг «Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу»;
  •  07 грудня — тренінг «Жіноче лідерство. Партнерство»;
  • 06, 07 або 08 грудня — тренінг «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації». 

Зареєструватися можна за посиланням до кінця дня 4 грудня 2023 року, про відбір повідомимо особисто учасниць:: https://forms.gle/m6QjVSKBuQ835UZj8.

Організаторами навчання є громадська організація «Джерело надії України», громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» та благодійна організація  «Благодійний фонд «Хай Тех», які продовжують допомагати населенню, яке постраждало від війни, особливо націлені на допомогу для вразливих верств населення: одиноких жінок, людей похилого віку, людей з інвалідністю, ВПО.  

Як відбуватиметься навчання?

Навчання проходитиме у форматі офлайн у місті Прилуки за зручним графіком. Учасників забезпечуємо комфортним місцем навчання та харчуванням, компенсуємо витрати на проїзд. Усі витрати будуть покриті організаторами проєкту. Локацію проведення тренінгів повідомимо особисто після реєстрації. 

Які можливості ви отримаєте?Учасниці тренінгів для жінок отримають практичні рекомендації  для відкриття власної справи, розвитку лідерських якостей та якісного партнерства, практичні поради та інструменти із захисту від гендерно зумовленого та домашнього насильства, консультаційну та психологічну підтримку. Також будемо мережуватися та обмінюватися досвідом.  

Долучайтеся до навчання та скористайтеся можливістю відновити своє життя в умовах війни, надихнутися на самореалізацію та стати самій собі опорою!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button